BEDRIFTSBLOGG.

Få de siste kunngjøringene, oppdateringene og anbefalte fremgangsmåter fra Instagram.

Kunngjøring

25. september 2017

YAS YAS Blyantskjørt SKIRT YASSADIE YASSADIE wFBcq

AV: Instagram Business-teamet

San Francisco, CA, USA

Bedriftssamfunnet vårt har vokst til to millioner annonsører, en økning fra én million annonsører i mars. Folk besøker Instagram hver dag for å dele lidenskapen sin og oppnå kontakt med det som betyr noe for dem, og de bruker mer tid enn noensinne på å produsere og utforske innhold på plattformen, spesielt mobilvideo.

Tiden de bruker på å se på video på Instagram, har økt med mer enn 80 % fra år til år, mens antallet videoer som produseres hver dag, er firedoblet siden i fjor1. Med nye, innovative mobilvideoformater som Instagram StoriesDRESS Cocktailkjole MINI WAL FRONT G qxXUwwvt og Direkte2 får bedrifter flere muligheter til å nå ut til publikummet sitt, enten på farten eller i øyeblikket.

Lage perfekte videoer

I påvente av årets største film, La La Land, hadde Lionsgate UK (@Tommy langermet Hilfiger Topper LOVE TOMMY WITH w6ZwxB0) et ønske om å jazze opp lanseringen med en rekke svingende og iøynefallende videoer som var spesiallaget for Instagram. Med storslåtte bilder og lyd fra den populære kinofilen, skapte filmstudioet 10 spesialtilpassede videoer som var målrettet mot personer med egnede interesser på Instagram.

Videoene brukte korte og fengende versjoner av filmtraileren til å fange Instagram-brukernes interesse og inspirere dem til å oppleve filmen på kino ved å promotere filmens stjerner og musikalske plott. Dette resulterte i at kampanjen oppnådde en økning på 24 pp. for annonsegjenkallelse, 8 pp. for oppmerksomhet og 4 pp. for intensjoner om å se filmen – spesielt blant de unge seerne.

Vi visste at Instagram var den perfekte plattformen for denne filmen, men det er svært utfordrende å presentere et ungt publikum for noe nytt. Det blir stadig vanskeligere å få gjennomslag i dagens overfylte nettmarked. For å klare dette måtte vi endre vår kreative strategi til å sette plattformen og publikummet i forsetet. Ved hjelp av et tett samarbeid med Instagram-teamet oppnådde vi dette, og økningsresultatet viste et positivt bidrag til kassasuksessen.
Rachel Masuku, digitalansvarlig, Lionsgate UK
Forbedre hjemmet med Stories

Gjør det selv-prosjekter er en fin mulighet til å være kreativ, og Lowe's (@loweshomeimprovement) brukte Instagram Stories til å vise frem evnene sine til å hjelpe kundene med å tenke nytt med selv de minste krokene.

Den nylige kampanjen deres viser forvandlingen av et vertikalt område med en serie på 50+ mikroklipp, som alle varer under ett sekund. Med en flippbok-lignende opplevelse viste Lowe's publikummet sitt hvordan de forvandler små, vertikale områder til noe vakkert og funksjonelt.

Mobil oppkledning

Italias mest prominente nettbutikk, YOOX (@yoox) er ikke fremmed for å ta nyskapende og modige beslutninger. Dette gjorde sitt til at de ble et av de første varemerkene som brukte videoannonser i Instagram Stories til å bli den fremste nettbaserte livsstilsleverandøren for moteriktige kunder.

Ved å omfavne de rådende designtrendene på Instagram (som symmetri og kreative layouter), bearbeidet kampanjen en eksisterende TV-reklame til en morsom video som viste frem varemerkets nettsted som et samlingspunkt for elskere av mote, kunst og design, noe som førte til 11 pp. økning for annonsegjenkallelse og 6 pp. for merkebevissthet.

Vi har alltid vært oppmerksomme på at Instagram-brukere er veldig motebevisste og ofte i forkant av utviklingen. Nå jobber vi med å skape et førsteklasses annonseinnhold og videoinnhold som er spesiallaget for denne plattformen. Instagram Stories-formatet er en naturlig utvikling i YOOX sin historiefortelling, og vi har allerede oppnådd gode resultater i disse kampanjene.
YOOX
Bevegelse er det nye filteret

Slik mobilvideo fortsetter å utvikle måtene annonsører når ut til og engasjerer kunder på, bidrar Instagrams fengende verktøyfamilie til å definere fremtidens teknologi for å komme i kontakt med det som betyr noe. For å se hvordan bedriften din kan bruke mobilvideo til å skille seg ut og inspirere til handling på Instagram, kan du lese mer her.

Video av @Strikket DRESS kjole kjole Esprit VOLANTS DRESS Esprit VOLANTS VOLANTS Strikket Esprit AAzwvCqU

AV: Instagram Business-teamet

San Francisco, CA, USA