Overmateriale: 80% polyamid, 20% elastan Fôr: 100% polyester Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C

Zoggs Zoggs TRINITY TRINITY Badedrakt TWISTBACK RxgfX6nwq

Det ville nok vært morsomt for mange å lese noen av de hundrevis – om ikke tusenvis av  mailene som har flydd mellom maskinene våre. Det begynte som forsiktige sonderinger av hverandres intensjoner med en slik bok. Så fortsatte det med formaningene. Fiksjonsforfatterens – og ikke minst journalistens/deskhaiens endeløse mas om struktur, punktlighet, språklige virkemidler og fremdrift.

Stakkars Frode!

Akademikeren skrev pliktskyldigst og samvittighetsfullt  sine faktarelaterte avhandlinger som skulle fungere som bakteppe for historien.  Polleninfiserte drikker, feberfantaserende vitenskapsmenn og søk i intrikate, støvete arkiver verden rundt. Dette er tung kost for noen og enhver å lese om. I hvert fall for en lettbeint krimforfatter.

Fiksjonsforfatteren fikk oppgaven med å knytte dette vitenskapskaudervelske universet  inn i en sprudlende, blodsprutende thriller som kunne selges som underholdningsroman.

Jadda. Stakkars Kjell.

TWISTBACK Zoggs TRINITY TRINITY Zoggs Badedrakt Men så løsnet det. Vi forsto hva som måtte til. Vi skapte en struktur. Vi utviklet en historie. Vi utvekslet mange «skål», «takk!», «Supert!! Sallikatten!!!» … og ikke så rent få «Dæven, dette er bra!» i løpet av den lange prosessen mot et endelig produkt.

Vi drepte en haug med «babies», slettet en halv bok med kapitler. Skrev om på hverandres bidrag. Jublet, bannet, surmulet en gang i blant… og skålet igjen.

Så skrev Frode fiksjon, så skrev Kjell historiske kapitler basert på personer som virkelig har levd… så redigerte vi, så bannet vi – surmulte en gang iblant – og vips var vi ferdige.

En ting bekymrer meg. Jeg føler jeg har bidratt til å skape et monster… eller penere sagt; en sterk fiksjonsforfatterkonvertitt som vil kunne gi farlig konkurranse for krimforfattere som meg når han en gang bestemmer seg for å legge sakprosakarrieren på hylla.

Legg igjen en kommentar Opus Topper Opus Opus IKONA Opus Topper IKONA IKONA Topper IKONA 1dqxgnwnO4

AMOURETTE Triumph AMOURETTE AMOURETTE SPOTLIGHT SPOTLIGHT Triumph Underbukse Underbukse Triumph 7fwtxTq1fr

Zoggs Zoggs TRINITY TRINITY Badedrakt TWISTBACK RxgfX6nwq Zoggs Zoggs TRINITY TRINITY Badedrakt TWISTBACK RxgfX6nwq Zoggs Zoggs TRINITY TRINITY Badedrakt TWISTBACK RxgfX6nwq Zoggs Zoggs TRINITY TRINITY Badedrakt TWISTBACK RxgfX6nwq Zoggs Zoggs TRINITY TRINITY Badedrakt TWISTBACK RxgfX6nwq Zoggs Zoggs TRINITY TRINITY Badedrakt TWISTBACK RxgfX6nwq

Field Field Anna Field Field Cocktailkjole Anna Cocktailkjole Anna Cocktailkjole Anna HxSW4qAwx5

opp ↑

%d bloggere like this:
TRINITY TWISTBACK Badedrakt Zoggs TRINITY Zoggs TWISTBACK TRINITY Badedrakt TRINITY Zoggs Zoggs Badedrakt Zoggs TWISTBACK TRINITY Zoggs TRINITY DRESS Queen Queen Sommerkjole Mum Mum NURS w7n5qtC Badedrakt Zoggs TWISTBACK Zoggs TRINITY TRINITY