Morgan Cocktailkjole Morgan Morgan Cocktailkjole Cocktailkjole Morgan Cocktailkjole Cocktailkjole Morgan Morgan Cocktailkjole Cocktailkjole Morgan Morgan Cocktailkjole Cocktailkjole Morgan fZwAqntw

Artikkelen er produsert av Seneca i samarbeid med Komplett Bedrift

Joggedress amp;Odd active Even Even active amp;Odd Joggedress Joggedress active amp;Odd Even – Det er egentlig ikke så stor forskjell på de beste telefonene, sier Truls Aleksander Hammer.

Han er ansvarlig for innkjøp av mobiler til IT-forhandleren Komplett Bedrift. Forhandleren, som spesialiserer seg på salg av elektronikk til bedriftsmarkedet, har over 100 ulike telefonmodeller å velge mellom. Hammer er klar på at valget ikke trenger å være spesielt komplisert.

– De fleste bruker telefonen både til jobb og privat, så det viktigste du bør spørre seg er hvilke personlige preferanser du har, og om du har noen absolutte kriterier for valg av telefon.

Robusthet, batteritid og holdbarhet, er ifølge Hammer det som ofte skiller de ulike telefonene fra hverandre.

Joggedress amp;Odd active Even amp;Odd active Joggedress amp;Odd Joggedress Even active Even TENK FUNKSJON: – Ikke bli for opptatt av merke i prosessen med å finne riktig telefon, sier Truls Aleksander Hammer, ansvarlig for innkjøp av mobiler til IT-forhandleren Komplett Bedrift.

active Even amp;Odd Joggedress amp;Odd Joggedress Even active active amp;Odd Joggedress Even – I tillegg kommer brukervennlighet, men dette avhenger veldig av dine egne personlige preferanser, sier han.

Forskjellen mellom Apple og Samsung

Morgan Morgan Morgan Cocktailkjole Cocktailkjole Cocktailkjole Morgan Morgan Cocktailkjole Cocktailkjole Morgan Morgan Cocktailkjole Morgan Cocktailkjole Cocktailkjole Morgan Morgan Cocktailkjole qfwE5c

De tre mest solgte jobbtelefonene til Komplett Bedrift er, ifølge Hammer, iPhone 7, Samsung Galaxy s7 og Samsung Galaxy Xcover 3. De to første egner seg godt til kontorjobber, mens sistnevnte er for de med et mer aktivt yrke.

– Xcover er veldig robust, samtidig som den dekker de fleste kravene en stiller til en god arbeidstelefon hva angår kapasitet og mulighet for å bruke produktivitetsverktøy, sier Hammer.

Mellom de to andre telefonene - Samsung Galaxy s7 og Samsung Galaxy Xcover 3 - mener Hammer det er liten forskjell, gitt at de skal brukes til arbeid.

– Begge telefonene er så raske og moderne at de kan kjøre de fleste oppgaver umiddelbart. Den eneste forskjellen du vil merke er når du spiller tyngre mobilspill.

Han mener valget mellom toppmodellene koker ned til ett enkelt spørsmål.

Morgan Sommerkjole Morgan Sommerkjole Sommerkjole Morgan Sommerkjole Sommerkjole Morgan Morgan Sommerkjole Sommerkjole Morgan Morgan Morgan qTWwAqXr7

– Det viktigste er om du vil ha en mobil som er enkel å bruke, eller en som har mange muligheter, sier Hammer – med tydelig referanse til henholdsvis iphone og Samsung-modellene. 

Se på andre muligheter enn de mest kjente telefonene

Selv om modellene fra Apple og Samsung er veldig gode, mener Hammer det kan være lurt å se på telefoner fra andre leverandører.

active active Joggedress Even Joggedress Joggedress active amp;Odd amp;Odd Even Even amp;Odd – Ikke bli for opptatt av merke i prosessen med å finne riktig telefon.

Hammer mener produsenter som HTC, Huawei, og Sony leverer veldig gode telefoner. 

Joggedress Joggedress Even Even Even active Joggedress amp;Odd amp;Odd active active amp;Odd – For de mer prisbevisste selger vi også en telefon som heter Honor 8. Denne leverer godt på de fleste spesifikasjoner og koster halvparten av de dyreste merkene.

– Hvilken telefon foretrekker du selv?

– Hva jeg foretrekker har ingenting å si, siden valg av telefon handler mest om hvilket brukergrensesnitt du foretrekker og hva du skal bruke telefonen til. Derfor er mitt råd til alle som kjøper telefon å heller gå en runde med seg selv, før de begynner å lese om andres meninger.