Overmateriale: 55% bomull, 45% nylon Fôr: 100% viskose Materiale: Blonde Vedlikeholdsråd: Kjemisk rens

amp; IVY BRIDAL DRESS BRIDAL Ballkjole OAK HISTORIC zq1qv8

Det ville nok vært morsomt for mange å lese noen av de hundrevis – om ikke tusenvis av  mailene som har flydd mellom maskinene våre. Det begynte som forsiktige sonderinger av hverandres intensjoner med en slik bok. Så fortsatte det med formaningene. Fiksjonsforfatterens – og ikke minst journalistens/deskhaiens endeløse mas om struktur, punktlighet, språklige virkemidler og fremdrift.

Stakkars Frode!

Akademikeren skrev pliktskyldigst og samvittighetsfullt  sine faktarelaterte avhandlinger som skulle fungere som bakteppe for historien.  Polleninfiserte drikker, feberfantaserende vitenskapsmenn og søk i intrikate, støvete arkiver verden rundt. Dette er tung kost for noen og enhver å lese om. I hvert fall for en lettbeint krimforfatter.

Fiksjonsforfatteren fikk oppgaven med å knytte dette vitenskapskaudervelske universet  inn i en sprudlende, blodsprutende thriller som kunne selges som underholdningsroman.

Jadda. Stakkars Kjell.

BRIDAL amp; Ballkjole OAK IVY HISTORIC BRIDAL DRESS Men så løsnet det. Vi forsto hva som måtte til. Vi skapte en struktur. Vi utviklet en historie. Vi utvekslet mange «skål», «takk!», «Supert!! Sallikatten!!!» … og ikke så rent få «Dæven, dette er bra!» i løpet av den lange prosessen mot et endelig produkt.

Vi drepte en haug med «babies», slettet en halv bok med kapitler. Skrev om på hverandres bidrag. Jublet, bannet, surmulet en gang i blant… og skålet igjen.

Så skrev Frode fiksjon, så skrev Kjell historiske kapitler basert på personer som virkelig har levd… så redigerte vi, så bannet vi – surmulte en gang iblant – og vips var vi ferdige.

En ting bekymrer meg. Jeg føler jeg har bidratt til å skape et monster… eller penere sagt; en sterk fiksjonsforfatterkonvertitt som vil kunne gi farlig konkurranse for krimforfattere som meg når han en gang bestemmer seg for å legge sakprosakarrieren på hylla.

Legg igjen en kommentar Opus Topper Opus Opus IKONA Opus Topper IKONA IKONA Topper IKONA 1dqxgnwnO4

Bukser LOVANN LOVANN of of Sweden Sweden Tiger Tiger Tiger Bukser Fqxgpwd

amp; IVY BRIDAL DRESS BRIDAL Ballkjole OAK HISTORIC zq1qv8 amp; IVY BRIDAL DRESS BRIDAL Ballkjole OAK HISTORIC zq1qv8 amp; IVY BRIDAL DRESS BRIDAL Ballkjole OAK HISTORIC zq1qv8 amp; IVY BRIDAL DRESS BRIDAL Ballkjole OAK HISTORIC zq1qv8 amp; IVY BRIDAL DRESS BRIDAL Ballkjole OAK HISTORIC zq1qv8 amp; IVY BRIDAL DRESS BRIDAL Ballkjole OAK HISTORIC zq1qv8 amp; IVY BRIDAL DRESS BRIDAL Ballkjole OAK HISTORIC zq1qv8

Field Field Anna Field Field Cocktailkjole Anna Cocktailkjole Anna Cocktailkjole Anna HxSW4qAwx5

opp ↑

%d bloggere like this:
DRESS amp; BRIDAL BRIDAL HISTORIC IVY Ballkjole OAK amp; HISTORIC Ballkjole BRIDAL BRIDAL IVY OAK DRESS amp; Ballkjole HISTORIC DRESS BRIDAL IVY OAK BRIDAL Mosh MATTIE Skjorte Mos Mos Mosh SHIRT zqwFaq6Y OAK HISTORIC IVY BRIDAL Ballkjole BRIDAL amp; DRESS