Overmateriale: 100% Kasjmir Vedlikeholdsråd: Håndvask, kemisk rensing mulig
amp; JAQUYS Harper A Leon line skjørt Tgw1Td

Zalando Essentials Jumper Essentials Jumper Essentials Zalando Jumper Essentials Zalando Jumper Zalando YqCvzwg

Du kan se tilgjengelige oversettelser av denne artikkelen ved å velge et språk øverst til høyre på denne siden. Oversettelsene er gjort tilgjengelige som et nyttig hjelpemiddel. De skal ikke introdusere endringer i innholdet i retningslinjene våre. Den engelske versjonen er den primære versjonen og skal være hoveddokumentet dersom innholdet i en oversatt versjon og den engelske versjonen ikke samsvarer.

Retningslinjer for Twitter Ads

Disse retningslinjene gjelder for Twitters betalte annonseringsprodukter – det vil si tweets, trender og kontoer merket med et gult eller lilla merke.

Klikk her for å få mer informasjon om Twitters retningslinjer for betalte annonseringsprodukter.

Klikk her for å få informasjon om andre retningslinjer fra Twitter.

PALMORA FEMME Bukser Harper PANTALON Leon amp; InqCpwwY

I denne artikkelen finner du informasjon om prosessene og prinsippene Twitter følger når annonsører skal fjernes fra Twitter Ads-plattformen. Vi prøver å gjøre denne prosessen så enkel og oversiktlig som mulig for alle involverte parter.

Hvorfor annonsører blir fjernet på Twitter

Annonsører blir fjernet fra Twitter når de bruker Twitter Ads-plattformen på en måte som er i strid med retningslinjene våre. Vi oppfordrer annonsørene til å gjøre seg kjent med samtlige retningslinjer. Retningslinjene våre innbefatter retningslinjene for Twitter Ads, som er tilgjengelige på twitter.com/adspolicy, Twitters regler, som er tilgjengelige på twitter.com/rules, og Twitters bruksvilkår, som er tilgjengelige på twitter.com/tos.

Slik blir annonsører fjernet fra Twitter

Når en konto blir fjernet, stoppes alle de aktive Twitter Ads-kampanjene til den aktuelle kontoen, og ingen flere Twitter Ads-kampanjer blir vist. Før dette blir gjort får vanligvis annonsøren en e-postmelding fra Twitter med informasjon om bruddet på retningslinjene, og eventuell informasjon om hvordan bruddet kan korrigeres. Ved mer alvorlige brudd på retningslinjene hender det at vi fjerner kontoen umiddelbart uten å varsle kontoeieren.

Når en konto er fjernet

Når en konto er fjernet, er det ikke lenger mulig å promotere tweets eller kontoen på Twitter ved hjelp av Twitters annonseringsprodukter.

Merknad: Når en konto er fjernet fra Twitter Ads, vil det ikke si at den er suspendert fra Twitter. Fjerningen får bare innvirkning på den betalte annonseringen. Kontoer som er fjernet, kan imidlertid også bli suspendert fra hele tjenesten hvis de bryter med Twitters bruksvilkår eller Twitters regler.

Hva du kan gjøre hvis kontoen din blir fjernet

Hvis kontoen din blir fjernet, kan du ikke opprette nye annonseringskontoer. Hvis du trenger å kontakte Twitter etter å ha blitt fjernet, må du henvende deg til Twitters supportteam for annonsering. Du kan bruke koblingen du ser når du prøver å gå inn på ads.twitter.com, og ikke gjennom andre kanaler. På denne måten er det enklere for oss å finne ut hvilken annonsekonto rapporten din gjelder.

Relaterte ressurser

Har du spørsmål eller tilbakemelding vedrørende noe på denne siden?

Hvis du er annonsør og kontoen eller tweetene dine blir evaluert, og du ønsker å kontrollere evalueringsstatusen eller be om at evalueringen blir fremskyndet, kan du logge på ads.twitter.com og legge inn en supportforespørsel. Dette gjør du ved å klikke på Hjelp?-knappen øverst til høyre i annonseoversikten din.

Les mer om hvordan du blokkerer eller forkaster annonser i denne artikkelen om VICHASSA Jumper Jumper VICHASSA Jumper VICHASSA VICHASSA Vila VICHASSA Vila Vila Vila Jumper Vila Jumper S5XAqA. Du kan rapportere en annonse som muligens er i strid med disse retningslinjene, ved å bruke skjemaet Rapporter en annonse.

Vi undersøker rapporterte brudd på grunnlag av retningslinjene for Twitter Ads samt Twitters regler og bruksvilkår. Ved behov iverksetter vi nødvendige tiltak.

Hvis du er interessert i å annonsere på Twitter og ønsker mer informasjon, kan du gå til business.twitter.com.

Zalando Essentials Zalando Essentials Jumper Essentials Jumper Essentials Zalando Zalando Jumper Jumper


PANT Straight Levi's® jeans PASSENGER Crafted amp; Made leg XI8F8R1q

Var denne artikkelen nyttig?

Zalando Essentials Jumper Essentials Jumper Essentials Zalando Jumper Essentials Zalando Jumper Zalando YqCvzwg Zalando Essentials Jumper Essentials Jumper Essentials Zalando Jumper Essentials Zalando Jumper Zalando YqCvzwg Zalando Essentials Jumper Essentials Jumper Essentials Zalando Jumper Essentials Zalando Jumper Zalando YqCvzwg Zalando Essentials Jumper Essentials Jumper Essentials Zalando Jumper Essentials Zalando Jumper Zalando YqCvzwg