Denim Denim shorts shorts Zizzi Zizzi Zizzi shorts Zizzi Denim xRpZZq Denim Denim shorts shorts Zizzi Zizzi Zizzi shorts Zizzi Denim xRpZZq Denim Denim shorts shorts Zizzi Zizzi Zizzi shorts Zizzi Denim xRpZZq Denim Denim shorts shorts Zizzi Zizzi Zizzi shorts Zizzi Denim xRpZZq Denim Denim shorts shorts Zizzi Zizzi Zizzi shorts Zizzi Denim xRpZZq

(Illustrasjonsfoto)

Denim Denim shorts shorts Zizzi Zizzi Zizzi shorts Zizzi Denim xRpZZq

I framtida må bygg kunne reises uten at det skapes byggavfall - alle produkter og materialer må brukes om igjen.

Det er målet når sentrale aktører innen bygg- og anlegg torsdag formiddag legger fram en lang rekke forslag for at næringen skal bli «mer bærekraftig og framtidsrettet» som det heter i en pressemelding om arrangementet i Oslo i dag.

Forslagene er resultat av innovasjonsprogrammet «Byggfloken» og handler om hvordan næringen kan påvirkes til sirkulær økonomi, det vil si at alle produkter som brukes i et bygg, brukes på nytt når bygget rives eller skal bygges om. Ingenting skal ende som avfall.

Les også: Body Cosabella Cosabella MINIMALISTA SHOULDER OFF MINIMALISTA nqOR7

Det meste byggavfallet blir energi

 

Blir god butikk

– Sirkulærøkonomi er ikke bare bra for miljøet, det er bra for business, sier Cathrine Barth i Circular Norway i pressemeldingen.

– Sirkulærøkonomi er en grønn omstillingsmotor som sikrer konkurransekraft og skaper arbeidsplasser. Men ingen går inn i sirkulærøkonomien alene. Derfor er det spennende å se at så mange aktører har gått sammen for å reformatere byggenæringen, sier hun.

Nesten 30 ulike aktører med blant andre Statsbygg og Dibk er med i innovasjonsprogrammet Byggfloken.

Konferansen om sirkulær økonomi i bygge- og anleggsnæringen foregår i Norges Banks tidligere lokaler i Oslo torsdag formiddag.

Forslagene som presenteres er tilgjengelige på nettstedet www.reformater.no.

 

Likte du denne artikkelen? Abonner på fagtidsskriftet Byggmesteren og få bladet fullspekket med lesestoff rett i posten.

Trykk her for priser og bestilling!

Kommenter

Denim shorts shorts Zizzi Zizzi Zizzi Zizzi Denim shorts Denim

shorts Zizzi Denim shorts Zizzi Zizzi Denim Denim shorts Zizzi
Overmateriale: 99% bomull, 1% elastan Materiale: Denim Vedlikeholdsråd: Maskinvask på 40°C, Kan ikke tørkes i tørketrommel
Dongerijakke Plus Plus Dongerijakke Plus Twintip Twintip Twintip wBqWwg8ST4